Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

monogam stereotyp


 

 

tecknen hopar sig

det är i molnet allt samlas

där vikten av att väga lite
är lika stor
som vattnet alltid varit
för sjöfarten



i dag
är det som känns utan betydelse
väldigt viktigt för någon annan
i morgon



och på samma vis
som allting stannar kvar

fortsätter det




















 




Fri vers (Fri form) av alfa VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-13 21:36



Bookmark and Share


  Dan Linder
som att plötsligt stanna upp i tanken för att upptäcka att man förflyttat sig ytterligare några steg. Snyggt!
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén