Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kasta blicken i väggen

 

 

Sedan känslan föll

¤

Väntar jag fortfarande

¤

På tysta fötter




Fri vers av Sofiapoema
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-02-21 19:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väntan och tysta fötter skulle ju kunna vara årstidsangivande, om man är snäll..men inte..jag tolkar detta...fritt....jag ser...osjälviskhet.
2006-02-21

    ej medlem längre
ja detta är ju i sig inte en haiku, trots det eviga snacket om att haiku inte bör låsas i alltför fasta former, så är den västerländska haikun väldigt svår att kategorisera, och det förstör genren tycker jag. men jag har inget emot din dikt, jag talar generellt sett. Men det här klassas nog som en senryu, en haiku om mänskliga relationer. Om du vill skriva en haiku så måste du ha med ett årstidangivande uttryck som: lakan på tork, vind, sol, vantar, etc.. inte för att du ska ha det här. men så att du förstår..

Bra annars!
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema