Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

interferens


i din ögonvrå
droppar från ett grönmelerat hav
rullar likt dyning mot
linjetunna rynkor
där livet skrivs
för att läsas mellan rader
utan gräns






Fri vers av Bo_67
Läst 439 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-14 21:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar kärlekspoesi
som blir ett bokmärke ...
tack ...
2013-02-17

    ADI Nehlin
vacker, vacker..låtsas att den är till mig :-) har gröna ögon som omges av ett antal fina linjer :-)
2013-02-15

  karenina VIP
varm och fin kärlekshyllning, roligt att läsa dig igen :)
2013-02-15

    ej medlem längre
Bra poesi.
2013-02-15

    Melona
Kärlekspoesi i dess mest innerliga form.
Den där man växer och ser, är. Nu.
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67