Vi saknar dig." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min kära morfar, sov gott. Vi saknar dig.


Till din kista

 

Den tystes smekning

¤

dröjer i februarislöja

¤

sov gott




Fri vers av Sofiapoema
Läst 573 gånger
Publicerad 2006-02-21 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema