Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändligheten




I min oändlighet
möter jag dig,

en annan oändlighet.

I mötet förstår jag
mig själv.

I mötet blir min litenhet
en uppenbar del

av vår oändlighets
storhet.




Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-15 10:46



Bookmark and Share


  Arowana
Bra, kort och sammanhållen text om ett par av de eviga värdena, du och jag.
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP