Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte gå ut idag..

Orangevarma
gula löv lockar

men jag vänder min blick inåt idag

Skyddar mig för det vackra idag
Skyddar mig ifrån skulden

Här inne i mitt grå är jag trygg

Här inne är jag inte skyldig
Inte skuldfri

Ingenting!

Här kan jag andas trygga andetag
korta
här inne gör ingenting ont

Här är det grå inte orange
inte gult
inte vackert

Jag kan inte gå ut idag

Jag kan inte andas den klara
friska
höstluften
inte förren jag vet att du kan det också..




Fri vers av Kirre
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-02-21 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kirre