Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Virvelns Mitt

Pulserande
vibrationer
cirkulerande
andetag

Skapar förutsättnigen
för upplevelsen

Frekvensmodulationen
resonansen

Ekar tyst

Kom Stjärnfrö

Kom Ljus

Kom Heliga Strålar

Låt oss bestyrka
detta DNA

Kom Stjärnfrö

Kom Ljus

Kom Heliga Strålar

Låt oss förgylla
detta DNA

Så vibrerar det
så pendlar det
så virvlar det
så polerar det

Livet

Till tusen vackra ädelstenar

Diamanter

Kristaller

Rubiner

Safirer

Vi möts alla där

I virvelns mitt
i stormens öga
i tystnaden
i mörkret
i det eviga lugnet

Och sakta sprids vi
ut över stormen

Balanserar

Expanderar

Separerar

Slits itu

Exploderar

I en färgsprakande
kavalkad

Av Stjärnfrön.




Fri vers av ~UrTjur~
Läst 417 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-16 08:42



Bookmark and Share


  Helena C.W.
En jättevacker dikt! Applåd!
2013-04-12

  SatansSon VIP
den här var jävla bra.
2013-02-17

  Chawa VIP
Fantastiskt beskriver diktaren
livets - ja universums vibrerande
gudomliga existens!!

2013-02-17

  Lena Själsöga Keijser
rörelsen är i bilden
en bild att andas in

ut
2013-02-16

  Jimmy Krischausky
Mycket bra - men jag var först med ordet "stjärnfrö"! ;)

Namaste! <3
2013-02-16

  Ninananonia VIP
Tycker om den och ordet ... "stjärnfrö " är alldeles underbart ju...
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~