Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske vet du redan?


du borde få veta,

Tankar om dig
alla dessa sömnlösa nätter
är det fel att älska dig
utan att låta dig veta?
mitt hjärta är trasigt
drunkad i dig
förevigt?

Jag ger allt för att vara din
om du ber mig riskerar jag livet
för att få ha din kropp mot min

Känner du det älskling
när jag tittar dig i ögonen
hur jag känner för dig

jag ser dig brevid mig
men du känns avlägsen
som en fjärran stjärna
det skrämmer mig

förlåt att jag inte törs
säga det jag vill säga
är det försent, eller har ditt hjärta flytt långt bort

...jag älskar dig

kan inte föreställer mig
ett liv utan dig vid min sida


Tankar om dig
alla dessa sömnlösa nätter
är det fel att älska dig
mitt hjärta låter mig inte välja
drunkad i dig
förevigt?




Fri vers av Lindan
Läst 515 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-21 21:39



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Fint :)

Lite jag skulle ge dig allting du pekar på men bara när du inte hör vågar jag säga så... jag kan inte gå utan din luft i mina lungor, jag kan inte ens stå när du inte ser på men ogenomskinligt grå blir jag utan dina andetag
2006-02-23

    Tobias Rautas
En jättevacker kärleksdikt! Jag tror han smälter om han får se den.
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan