Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon och mera ögon



Tänk att det finns något så vackert

Så känsligt

Så underbart

Obeskrivligt

Overkligt

Rund

Blött

Rörlig




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-16 21:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Själens spegel.......
2013-02-17

  Rise Little One
Ja, de är själens fönster :)
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino