Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgebarn

 

Jag skrapar askan från marken,

river av mina naglar i ångest

över varför jag bränder dig.

Krälar i smutsen för att ännu en gång

vara nära.

 

Mina ögon strömmar,

Fräter upp mina urholkade kinder,

Kväver mina andetag.

Vill inte riktigt veta sanningen,

för utan fantasin vilken man var du?

Och framför allt vilken dåre var jag?

 

 

kan jag tonsätta vår tid tillsammans?

Om jag kunde skulle jag sjunga

Enbart skrika för att synas.

 

Ett evigt sorgebarn ska jag vara för han som inte vet.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-21 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema