Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
27-07-2006


Skriv din glädje

Men så skriv då.
Skriv om glädjen.
Den du väntar på.
Skriv om allt
ditt hjärta väntar.
Om kärleken.
Om din lovsång.
Ja om glädjen.

Skriv för hjärtat.
Skriv till smärtan.
Som vägen kantat.
Skriv om det
ditt liv gläds i.
Skriv det kära.
Om din närhet.
Till din nära.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-18 08:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
stark uppmaning, då som nu
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP