Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av "Mello".


En riktig jävla dikt

Vi börjar med ordet hjärta

som rimmar så fint med smärta

en rad om knoppar som brista

och vintern den långa och trista

ångest och depressioner

och trasiga relationer

allt platsar i en riktig jävla dikt

människor som sviker och bedrar

politiker som bara tar och tar

ungdomar som skär sig blodiga

ligister i grupp som är så modiga

asociala individer som hatar på nätet

råkor som har det värsta fågellätet

allt platsar i en riktig jävla dikt




Fri vers (Fri form) av Berra Bäver
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-18 09:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Skulle vintern eller vardagen vara trist
där du sitter på din farstukvist?
Livet blir ju vad du gör det till
allt som behövs är vad du vill
de orden finns att höra i schlagern helt visst
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver