Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taget

Det är taget,
den delen som ska fly sin väg när det
lämnas ensam.

Vi är två av vår sort och längtar åter
att vågorna ska slå på stranden och möta
föreningen.

Inga brutna linjer ska sära,
ingen sand ska sköljas bort från
det saknade fundamentet.

Låt sagan få brinna upp och skapa
just det där minnet som vi behöver
för överlevnadens skull.

Det är taget i mina blodådror,
det flyter långsamt och lämnar
rädslan bakom.




Fri vers av Max Poisé
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-18 12:07



Bookmark and Share


  Rise Little One
"Låt sagan få brinna upp och skapa
just det där minnet som vi behöver
för överlevnadens skull."

Låt ingen annan än denna "vi" bestämma över vad som ingår i denna sagan ... Minnet skall vara unik, enastående ... så är det bara.

2013-02-18

    ADI Nehlin
en seger låter det som..vackert skaldat
2013-02-18

  Emme VIP
Den här gillar jag, mycket!
2013-02-18

    ej medlem längre
Snyggt skrivet!
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé