Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få ha Dig nära









Tack för att Du kom

in i mitt liv



Steg in i mitt hjärta

med varsamma kliv




Innan Du kom

var jag trasig och tom



Men hos Dig slog jag ut

i fullaste blom




Jag vill aldrig någonsin

förlora Dig



Vill för alltid ha kvar

det Du ger till mig




Allt det Du är

berör min innersta kärna



Du har en säker plats

i mitt hjärta och i min hjärna




Ingen har någonsin fått mig

att känna så här



Nu förstår jag innebörden

av ordet "Kär"



Vilken underbar känsla

att få ha Dig nära



Kom..


kom hit och visa mig

allt vi har att lära..




Jag välsignar den dagen

jag träffade Dig



Du kommer alltid

att vara

den enda

för mig







Bunden vers (Rim) av Carina Bendix
Läst 690 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2013-02-18 20:03



Bookmark and Share


  Eliza-69
Härligt o få känna äkta kärlek...
Vackert så ;)
2013-09-15

  Connie
Efter att ha läst denna underbart vackra text så önskar jag att jag finge gå runt och vara kär hela tiden!
2013-08-31

  M M Mannheim VIP
Finns det något härligare än att vara kär. Fint skaldat!
2013-08-18

    ej medlem längre
Wow... fantastiskt vackert!!!
2013-08-18

  Kaptenlöjtnant
åå vad du är fin och fantasisk, love!
2013-08-13

    ej medlem längre
jätte vacker, man blir glad inom sig :) äkta kärlek
2013-08-13

  BillyTheKid
Härligt...
2013-05-12

    ej medlem längre
så väldigt vackert...
skrivet
2013-04-18

  Carina Bendix
Tack så mycket! :)
2013-04-03

  Ole Sunnerfjell
Så hjärtligt kärleksfullt och med sann ärlighet
2013-04-03

    ej medlem längre
Vad vackert!
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix