Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enda man












I mitt hjärta
Finns en man





Ingen annan
Bara han






Han går aldrig
Därifrån







För den mannen
Är min son



















Bunden vers (Rim) av Carina Bendix
Läst 635 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-06-07 23:50



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Sann kärlek, underbart skrivet
2014-06-12

    Dan Myrbeck
Fin text & bild.
2014-06-09

  Lars Hedlin
Får mig att sakna min son..Så fint och kärleksfullt! kram
2014-06-09

    ej medlem längre
Fin text !
2014-06-08

  Carina Bendix
Tack så mycket. :)
2014-06-07

  ULJO
Fin hyllning till det viktigaste man har, barnen.
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix