Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du går itu













När du gått vilse
och känner dig ensam

När grunden
under dina fötter
skakar








När du försöker böja dig
tills du går itu

När det gör ont överallt
och allt ljus försvunnit








När du gett allt
och inte har något kvar

När du sett kärlek
förvandlas till hat








När dina ben
inte bär

När du förlorat
dem








Då ska jag finnas
där

Då ska jag bära dig
hem













Fri vers (Fri form) av Carina Bendix
Läst 407 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-20 21:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ömhet och kärlek för din nästa som du förmedlar själsligt ;) Varm kram
2014-07-21

  Gunnar Asp
Bra Carina.
2014-07-21

  Connie
Dina ord skapar en varm kärleksfull tillit. Man vågar lämna över sig, när det känns som mest otryggt!
2014-07-21

  Carina Bendix
Tack så mycket. :)
2014-07-20

  Eliza-69
Fina trygga ord
2014-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix