Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara några ord om kärlek

Kärleken kräver inget
men älskar uppmärksamhet
då först blommar den

En kyss kan då ställa till det
vänder upp och ner på allt
plötsligt går livet åt ett annat håll

Planera kärlek går inte
plötsligt står den bara där
och rör om i hjärtats rum!




mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-03-26 18:02



Bookmark and Share


  walborg
Bra bilder och språk
2014-04-01

  Lars Thun (tid. lapema)
Fint beskrivet. Tredje stycket är klockrent.
2014-04-01

  Rozsi.kovacs

så sant så
2014-04-01

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-04-01

  Alva Johnsson VIP

Starka krafter.
2014-04-01

  Bibbi VIP
Så är det.
2014-03-29

    Om
...fin!
2014-03-27

  thyra
Fantastisk energi! Bra!
2014-03-26

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, den går inte att styra, men det är fint när den finns...
2014-03-26

  WyS VIP
Så kan det kännas!
2014-03-26

    Anna Sefyrin Höijer
Ja det är en fantastisk kraft, kärleken.
Mycket fint skrivet!
2014-03-26

    ej medlem längre
jag gillar dina ord mare
du skriver så fint :)
2014-03-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP