Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar




Det fanns där hela tiden

Osagda ord

Tankar

En sagostund

En bok

En säng

Att skärpa sig och hoppa in i livets vågor.

Att ha ett mål

Att lyckas

Att inte tveka

Att må bra

Att vara unik

Stolt

Nöjd




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-20 09:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackra tankar som kan vägleda på ett fint sätt :()
2013-02-20

    ej medlem längre
Tycker om dina tankar...kloka.
2013-02-20

    ej medlem längre
fint!
2013-02-20

  Rise Little One
mmm, de är alltid där någonstans och väntar på att bli upptäckt...
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino