Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsmys

Det är dags för

Vardagsmys

Jag bryr mig inte om helg

Det är dags för vardagsmys jag myser ihjäl.

Jag vill må bra idag

Äta gott idag

Varför vänta till

helgen


Så jag vill mysa.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-20 19:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mys kan man ha varje dag:)
2013-02-28

    ej medlem längre
Mysig text <3
2013-02-21

  Lars Hedlin
JA varje dag kan vara en msar dag ;)
2013-02-21

    ej medlem längre
gillar tanken, the spirit. släppa dagen fri... härligt positiv text
2013-02-20

  Rise Little One
Du får som du vill vännen :)

Kram
2013-02-20

    ej medlem längre
klokt!
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino