Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hallå politiker, varför får jag inget svar! Har försökt nå er i flera år.....är ni helt tondöv! Jag har ett mycket viktigt budskap att förmedla och det är att jag har fått nog av alla STORA problem som uppstått i mitt LILLA land!!!


Liberala lilla Sweden har spårat ur

Är obekväm för många
kommer alltid att va!
bryr mig ej om motstånd
står upp för vad jag sa!

Jag klappar inte medhårs
som politiker gör!
rör gärna om i grytan
ordentligt så det stör!

Falskhet och lögner
försöker få kontroll!
men sanningen ska segra
köra över dessa troll!

Folket är förtryckta
sen väldigt många år!!
men mig ska ingen tysta
framåt högt jag går!!!





mare















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-20 12:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Du är beundransvärd.
2014-07-21

  Wallpaper punch
vilket beundransvärt mod!
2014-07-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP