Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda rosor




Jag ställer röda rosor
på ditt arbetsbord,
ett tyst och leende budskap
utan några ord

att dagen längtar natten
och att natten kysser dagen.

Tidens gång
får en mening i sig
då den sammanfattar oss
och sammanfaller med dig.









Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-22 13:41



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Vacker och uttrycksfull!
2013-03-12

  Ninananonia VIP
:) fint..med röda rosor... i ord
2013-03-01

    lenakarin
Skickligt! Rimmen så fint inflätade att jag först inte märkte dem.
2013-02-23

  Undine
Så fint!
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP