Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer men är vaken



Jag läser alla dikter om och om igen

Många tankar

Minnen

Känslor

Jag känner mig ensam

Min penna

Mina tankar

Jag vill bara ha dig.

Jag drömmer mig bort och lever för en stund.

Jag känner dina läppar och doften av ditt hår.

Jag längtar då din skägg skall lämna spår på min nacke.

Jag går runt

Ler

Tänker på den hemliga koden

Som bara vi kan.

Rör med fingrar min nacke och känner din närvaro.

Jag tänker på vår lilla möte

Vår stund

Jag är här nu

Men i tankar så kramas jag med dig

Vi klär av oss och påbörjar vår underbara ritual av beröring

Lustfylld

Och

Passionerad

Stund

För oss.








Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-22 14:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så härligt sensuellt..Gillar mycket..du skriver magiskt kärleksfullt längtandes ;)
2013-02-22

  Rise Little One
Drömma på vännen, det är trots allt fredag idag :)
2013-02-22

    ej medlem längre
berör..
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino