Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mödosamt

Bit för bit
ska jag bryta
loss det ur
min själ

och jag kommer
blöda
ur såren
men de får en chans
att läka
sen

en dag ser du bara
ärr där det
en gång fanns
minnen
av ett brott

och jag är full
av ärr precis
som du
det blir man
när man lever

det är inte farligt
man kan bara dö

det är inte farligt
det är bara
liv




Fri vers (Fri form) av embla
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-22 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

embla