Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arg är jag också


Trött
trött
trött
på mig själv
på ångest
på att bita ihop
på att härda ut
Någonstans är det
nog nu
kroppen vill inte
luras av fler små piller
den gör uppror
vägrar att lugnas
istället knyter sig allt
hårdare runt
kärnan
Jag kan inte explodera
så jag imploderar
sakta och tyst
och sammanbitet




Fri vers av embla
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-24 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

embla