Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mekaniskt


Hela kroppen vibrerar tyst
som en maskin
Inuti rusar elektricitet
genom kärlens
sladdhärva
Om man matar med piller
kan man dämpa bruset
även om insidan sjuder
En ångestperkulator
kanske eller en
tryckkokare
En ganska trasig manick
hur som helst




Fri vers av embla
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-24 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

embla