Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan få mig.

Du får mig att känna mig som jag lever i en sagovärld, som att jag var fjorton år och kär.
Pirret i magen, klumpen i bröstet.
Bara din röst rubbar min existens, mitt sätt att leva.

Men trots mina reaktioner och min osäkerhet,
finner jag trygghet i dina vackra ord och din säkerhet.
Du vet vad du vill, du är säker på dina ord.
Jag vet inte vad jag ska göra, kommer jag någonsin räcka till?

Jag vill ge dig allt fint i världen, alla vackra ord och vackra ting.
Jag vill ligga tätt intill dig, bara höra dina andetag i takt med mina.
En arm som håller om mig, en hand i min.
Jag vill ha allt du innebär, all sorg och allt besvär.

En trasig person, kan jag ge dig det du behöver?
Jag vet inte, jag vet verkligen inte.
Om jag kunde, skulle jag ge dig allt du begär.

Det enda jag vet är:
Du kan få mig, hur lätt som helst.




Fri vers av desideratum
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-23 00:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag kan ta dig, hur lätt som helst.
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

desideratum