Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill älska!






Jag vill se in i dina underbara ögon

när dom fäster sin längtande blick



Jag vill lyssna till din vackra röst

när du viskar dina ord i mitt öra



Jag vill känna dina starka armar

när du

berusad av åtrå

omfamnar mig



Jag vill smaka din sötma

Jag vill bli knäsvag av din doft



Jag vill ta emot

all den kärlek

du har att ge



Jag vill andas


Jag vill älska



Jag vill leva




Fri vers (Fri form) av Carina Bendix
Läst 660 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2013-02-25 00:30



Bookmark and Share


  Henning Hson
Sensuellt och härligt!
2016-03-02

    ej medlem längre
Vackert värre i en iskall värld. Applåd.
2013-07-15

    ej medlem längre
Sensuell och vacker !!!
2013-04-23

    Dan Myrbeck
Mycket vacker beskrivning!

Detta beror på den konsekventa upprepningen, ett mycket bra poetiskt språk, variationen i meningarnas längd, mm.
2013-04-19

  Carina Bendix
Tack så mycket! :)
2013-04-06

  Tess74
Sensuellt och vackert
2013-03-02

  Sunlight
ren och skär önskan
med lidelsefull emfas

så bra skrivet


2013-03-02

  anita VIP
Underbar skriven
2013-02-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
en helt underbar skrivelse som gör att man faller in i samma önskan
2013-02-26

    ej medlem längre
Det dryper av sexualitet, längtan, sensualism, en vulkan av sexuella känslor, i denna dikt om begär
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix