Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lite till...

Jag snuddar nog dig vid hjärtat
när jag säger att min kropp är din
men jag ger inga löften
inte ens hopp om en morgondag

det är bara vårt nu som gäller
allt annat är oskrivet och ett blad
som ännu inte är vänt

jag vill snudda dig vid hjärtat
när jag kryper intill och smeker din nakna hud
och låta njutningen finnas i all stillestånd av tid

men vi vet
det ända självklara
att inget
och inget kan överleva stunden i all tid

men mina händer leker med din längtan
min blick fyller solnedgången med tusen nyanser
och din respons med allt som är värt att leva för

vi är ett under en enda sekund
och det betyder att all möda var värd
och det finns inget annat som betyder
vi fortsätter tills gryningen gör oss påmind
att flera dagar vill konkurrera

men jag fortsätter tills något bryter
och det snuddar vår hjärtan i oändlig betydelse
och tills annat saknar betydelse

bara nu
bara lite

bara lite till...




Prosa av Max Poisé
Läst 327 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-03-08 17:53



Bookmark and Share


  aol
Gillas fin prosa
2018-04-13

  Maj-Lis VIP
Mycket vackert skrivet om den fantastiska kärleken
2018-03-09

  LenaJohansson VIP
bra diktat
2018-03-09

  Goraxy 89 Orion VIP
"bara nu
bara lite

bara lite till..."

Fantastisk avslutning på en fin kärleksdikt !!!
2018-03-09

  Rise Little One
Ett poetiskt sätt att älska ...
2018-03-09

  Stanley Rydell
Starkt tilltal utan utfästelser!
2018-03-08

  objekt3
dödsförskräckt!
2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé