Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vedergällning


Du lindar in mig
i ord från förr
får mig att vilja
trots min
oförmåga

är det ett straff
för alla brutna löften?




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-25 14:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka ord som väcker känslor...
2013-02-25

  cilax VIP
snygg osägning om vems brutna löften
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös