Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

acab

kysser ömt din panna
träder in, står fast
vi vet vad som behövs

när du har klippt alla band
klipper vi av din hals
du rör dig i andras drömmar
innanför ögonlocken brottas du

vi har svaren
till alla dina frågor




Fri vers av MMo
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-26 10:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oroväckande, ostoppbart. nice!
2013-04-09

  objekt3
den avklippta halsen can staaay ;)
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo