Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan

Är det fel av mig, att redan sörja dig?

Är det fel, att sörja avsaknaden av en levande människa i sitt liv.
En människa, eller egentligen inte en människa utan just du.
Jag vet inte hur jag ska leva utan dig, du som har mitt hjärta.

Inte bara mitt hjärta utan, mig.

Min tanke, mitt liv, mina minnen, min framtid, mig.
Jag vill ha dig i mitt liv, jag vill inte bara att du ska vara en människa, som finns där men sedan måste försvinna.

Jag vill inte sörja, avsaknaden av dig i mitt liv inom loppet av bara något år, utan jag vill hedra våra minnen.
Hur det ska vara möjligt, finns det bara ett sätt att lära sig, jag behöver ta steget ifrån dig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av soheila
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-26 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soheila