Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finanskris

Dödsdömda
på knäna
Arbetsmarknaden och
sjuklingarna

Hysteri
och Storebror vakar
Ett ledset anlete
för alla oss svarta får




Fri vers (Fri form) av thegreatnausea
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-27 09:28



Bookmark and Share


  Nina.H
Mycket som är upp-och-ner
i samhället idag, håller med!

2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

thegreatnausea
thegreatnausea