Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Knegat sedan han var fjorton


Är det så klyftigt med klassklyftor?


En fattig man från lilla Gottröra
skulle ut med sin moped och köra

Men han kom inte så långt
För den arme är det trångt

Har allt detta med pengar att göra?




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2013-02-27 10:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är just så med klyftor av klass
de välter i längden stora lass
det visste de kloka och gamla
de kunde det där med att ramla
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST