Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav vind och färg!

Havets vågor gick höga
höll stadigt i min båt
vattnet yrde omkring den
mina kläder blev alldeles våt

Skymningen smög sig över
måste hinna komma i land
båten fortsatte stadigt
såg horisontens vida rand

Nu började himlen att brinna
det penslade havet i färg
inga ord gick att beskriva
som en tavla in i märg!

Vågorna sjönk nu i styrka
jag började närma mig mark
min båt gled fram i tystnad
kände mig glad och stark

Vinden blåste mot huden
bar saltstänk från vilda hav
håret var rufsigt och trassligt
bara njöt av allt det gav!







mare





















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-14 14:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Vårt liv är en seglares färd mitt i natten...", som broder Målle sjöng.
Fin och vild beskrivning av seglatsen, Mare.
2013-10-18

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2013-10-16

    maija tuori

Vilken fin tavla målar du med ord ! applåder !
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP