Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla tysta gator

Gatorna ligger öde
stillheten vandrar omkring
breder ut nattens mantel
tystnaden går med
nu är deras tid tillsammans
innan gryningen vaknar




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-12 00:39



Bookmark and Share


  Maria T
Tryggt och vilsamt
2014-05-18

  limerick
En stilla poetisk natt för vederkvickande sömn.
2014-05-18

    ej medlem längre
:) Gillar!
2014-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Känns lugnt och skönt...
2014-05-14

  Bibbi VIP
Så tänkvärt.
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP