Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En släckt lampa..

Jag släckte lampan
jag behövde mig själv ett tag
men nu är jag här igen
nu är jag din

det är bara att krypa ner
jag har förvärmt bädden
jag har tvättat mitt hår
jag har rett ut

Låt mig inte vända mig om
vänd mig rakt emot dig
se mig idag
se mig

förlåt att jag sovit
förlåt om jag inte sett

Du
älskade
du
jag släckte lampan ett tag
men nu är den tänd




Fri vers av Kirre
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-02-22 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kirre