Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att födas på nytt


De färgglada fjärilarna
fladdrar i cirklar inom mig

Deras spröda vingar
bildar vackra mönster
på mitt hjärtas sköra yta

Känslorna svämmar över
Jag drunknar!

Hade nästan glömt hur det känns
Jag rodnar lite vid tanken
på att jag än en gång

är barnsligt förälskad




Fri vers av frozen_yoghurt
Läst 764 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-22 21:24



Bookmark and Share


  Felzu
Det är underbart att vara sådär barnsligt förälskad. Fint skrivet också. :)
2007-10-20

    vilgot hellros
härligt:)
2007-04-25

  Arte
vad underbart och få vara kär...
2007-01-15

  yoyyo
:D
va fin denna var :D
2006-03-15

    Porslinsdockan
Åhh va härligt och du har beskrivit det så härligt!
2006-03-01

  sorgsen
Den barnsligaste kärleken är den renaste kärleken:)
2006-02-24

    PoetTina
Vi är alla barn
i förälskelsens klor
:)
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt