Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28.02.2013 Torsdag.


Våldsam ödmjukhet

Den ödelagda vanäran
mättas i mitt blod för att födas
i härlighet

- på den angivna tidpunkten -
när smaken av viol väcks
ur barnasinnet.

Där är flykten ut ur livet
ett tärande på tålamodets ouppnåeliga gräns
vid randen av vansinnets ögonblick.

Kom, låt oss glömma!
Sopa undan spåren
och aldrig mer kännas vid
vår uppoffring.

Som vi alltid brukar göra,

med en bön.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-01 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP