Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dumma förslag finns det gott om


Trängande behov..

MOBILETTEN…
Jag skulle ut och resa
Med SJ´s fina tåg.
Men tåget var försenat
Så stämningen var låg.

Men inte nog med detta
Jag på toan måste gå.
Med femman i min ficka
Men toadörrn var låst.

Då läste jag ett anslag
Att jag måste ha mobil.
För att beställa koden
Och ett tryckfritt underliv.

Vem kommer på nåt sådant
Som är en mänsklig rätt
Att behöva skicka SMS
För besök på toalett.

Och tänk på alla gamla
Som ej har nån mobil.
Skall dom få väta ner sig
Tack vare SJ´s nya stil.

Nej tack kära SJ visa nån respekt
Inga dumma SMS istället en polett.
Ni får era pengar
Och kunden får det lätt.

Lejon 2013




Fri vers av Per-Gunnar Lejon
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-01 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per-Gunnar Lejon