Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvinternatt..

När frosten biter på rutan
och nordanvind blåser så kall.
Är det skönt att ha vännen intill sig
och ta del av en kärlek så varm.

Min kärlek är som ett moget vin
en kvinna när hon är som bäst.
Hon har vandrat en bit här i livet
nu min kärlek jag ger henne mest.

Det är skönt att ha nån i tanken
när man vet vart tankarna går.
Och mina går rakt till min kära
när jag vet att vår kärlek består.

För en kärlek som håller på frodas
den växer som laven på gran.
Och min längtan den är som barren
som gör att den hänger sig kvar.

För känslan att vara älskad
och att äntligen hittat sin vän.
Ger en underbar känsla i kroppen
man ser ljust på sin framtid igen.




Fri vers av Per-Gunnar Lejon
Läst 564 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-13 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per-Gunnar Lejon