Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min kära Marijana..

Tack för denna härliga vecka
och i Rieka varje underbar dag.
Jag fick vandra med dig i Venedig
jag kände lycka och var fylld av behag.

Att få gå vid din sida min kära
på crikvenicas strandpromenad.
Hur vi skratta åt måsen på stranden
som kylde ner pizzan vi gav.

Det är då man känner sån glädje
av att någon håller en kär.
Att få älska och själv bli älskad
för det fina man inom sig bär.

Det är sånt som är gott att minnas
man känner livslust och glädje igen.
Och hoppas åter igen på en sommar
när man får gå med sin hjärtevän.

För tiden går fort när man njuter
liksom vågen som rullar mot land.
Och denna vecka finns djupt i mitt minne
lika säkert som sanden på strand.




Fri vers av Per-Gunnar Lejon
Läst 651 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-12 19:56



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Underbart; vilken lycka !!
2008-07-12

  Just Emotions
underbart bra skrivet!!
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Per-Gunnar Lejon