Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den röda stugan..

Tänk att få bo i en röd liten stuga
med mosstak,katt och söt liten fruga.
En tomt som har alla vår herres växter
ja en oas för alla vänner och gäster.

Där vill jag bo med min vän Marijana
och på morgonen vakna när katten jamar.
Att sen sitta på trappan med kaffe och dopp
känna kärlek och värme från vännens kropp.

När kvällen sen kommer med månljus och doft
från alla det blommor som solljus har fått.
Då kramar man vördsamt om vännens kropp
och känner att kärleken skänker en hopp.

För två skall man vara så är det skrivet
det verkar så rätt och ger mening åt livet.
Att älska en annan och ge av sin själ
är en gåva av känslor som förräntar sig väl.




Fri vers av Per-Gunnar Lejon
Läst 1095 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-13 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per-Gunnar Lejon