Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild.


Änglabädd

 

Himlen visar sina färger
bäddar ljuvlig änglabädd.
Bådar gott för morgondagen,
när de ligger där i bredd.
Vakar över alla mänskor,
sprider lycka, glädje, mod.
De ser till att lugnet råder
så att sömnen kan bli god.

Borrar ner sej djupt i sängen,
fluffar kuddarna de små.
Färgerna på himlen sprakar
då när vi till sängs ska gå.
Mörkret sakta ned sig sänker,
nattljus tändes ett och ett.
Följer med oss in i drömmen,
allt det vackra vi just sett.

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-03-02 18:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbart
2013-03-08

  ULJO
Sagolikt vackert
2013-03-08

  anits VIP
Mycket vackert och målande
ser bilderna när jag läser
2013-03-06

  Siggesdotter
Vilken underbart ljuvlig text!
2013-03-05

  bittemi VIP
Vackert, både text och bild
2013-03-04

  Bo Himmelsbåge
Underbar bild, underbar text, underbar säng! Kan det blir bättre?
2013-03-04

  Bibbi VIP
Vacker.
2013-03-03

    Birgersdotter VIP
Fint
2013-03-03

    ej medlem längre
Så fint....
2013-03-03

  SatansSon VIP
fint diktat.
2013-03-03

  Angel of love
Himlen var verkligen vacker, precis som texten till bilden. Applåd
2013-03-02

  M M Mannheim VIP
Mycket vackert skaldat!
2013-03-02

  Stefan Albrektsson
Mjukt smeksamt att vila i den änglabädden.
2013-03-02

    ej medlem längre
Jag känner så mycket trygghet i dina ord.
2013-03-02

  walborg
Så vackert och fridfullt
2013-03-02

    ej medlem längre
Vilken underbart vacker bild...och så dina ord till....bara att njuta!
2013-03-02

    Ken Cassel
Ja, himmelen kan verkligen spraka av färger
när den inte är trist grå

hihi

Bra skrivet av dig, vännen!

Gillas mycket...
2013-03-02

  Palett
Så vacker text med fin rytm !
2013-03-02

    ej medlem längre
stilla och fint vävt!! och vacker bild...*
2013-03-02

  Maj-Lis VIP
En vacker text
2013-03-02

  Tarantaran
Vilken vacker text
och bild..värmande..!
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP