Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ombonad illusion

 

... för på samma sätt som han kände
att de inte längre passade in

längtade han
efter deras intima utvecklingssamtal



medan de formades efter
hur tomheten kunde hängas på spikar inom deras ramar
började de tillsammans vanka av
och ibland an

och då väggen
dörren
isoleringen fanns där
saknades anledningen att oroa sig för utsidan

så medan trapphus sandades
och dess räcken monterades

uppdaterades
reducerades
med jämna mellanrum
föreningens medlemslista av uppbrotten



och vid återblicken av flytten
upptäcktes att allt kakel i deras gemensamma utrymmen
endast bar spår av hennes minnesanteckningar













Fri vers (Fri form) av alfa VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-03 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén