Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mjukis funkis

 

din frisyr

murgröna fastklamrad
på en väderbiten fasad

hårt och skoningslöst
fyrar jag av ett falskt leende
in i din grotta


din häck

växer sig vildare
vidare med tiden

ett felplacerat ord
rycker loss bladen
från den finlemmade stammen


din blick

irrar sig runt hörnen
vandrar längs grusgångens kanter

med lätta snedsteg
hamnar jag utanför
dina välansade tomtgränser


min hand

på en svajande gren
som söker fäste i tomheten

med ett fast grepp kring din nacke
vidgas gliporna
i den frostsprängda fasaden











Fri vers (Fri form) av alfa VIP
Läst 642 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2013-03-03 12:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbart- som alltid.
2013-03-15

    dreamoflife
Snygg tycker jag - rakt igenom!
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén