Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del ur kapitel "Frostflykt"


INTRO: FROSTFLYKT

Jag tänker inte
när jag ser bilder
att,
det där
borde göras.
Hyllar inte
glädjen.

Fantasin är inte
en entitet.
Den har inga
armar.

Jag
dekapiterar
allt
jag håller kärt.
För dig.




Fri vers (Fri form) av fabiang
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-03 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fabiang
fabiang