Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma jag älskar dig! <3




När jag var ett litet barn

så gjorde du allt för mig



Jag tog din kärlek för given

när jag borde ha värdesatt dig



Du skyddade mig från faror

och höll mig alltid ren



Du frågade var jag varit

om jag ibland var lite sen



Du hjälpte mig med mina läxor

Såg till att jag åt min mat



Gav mig uppskattning när jag kämpat

och sa ifrån om jag var alltför lat



Idag är jag vuxen och har egna barn

men jag förundras över din kärlek än



Trots att vi inte kan ses varje dag

är du ändå min bästa vän



Min mamma

kan du förstå

vad du betyder för mig?



Glöm aldrig

någonsin bort


hur mycket


Jag älskar dig!




Bunden vers (Rim) av Carina Bendix
Läst 1736 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-03 14:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint.
2013-05-01

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2013-03-29

  Carina Bendix
Tack! :)
2013-03-24

    ej medlem längre
vackert om kärleken till en mor..
2013-03-03

  S.A.I. Steve Lando
vacker mammakärlek
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix