Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enmansteater

jag önskar härmed säga upp min prenumeration på dig och din kärlek

Jag är inte längre intresserad av att
få komplimanger, presenter eller sms skickade till mig
Jag avbeställer dina känslor
annulerar kontraktet.

Var det så Du gjorde?

(---)

och i dina ögon
bytte jag roll

från protagonist
till statist

kvar satt jag med det gamla manuset
och försökte anpassa mig, följa med i handlingen
men det var inte lätt att gå från prinsessa
till apa på din rygg

hade någon berättat för mig
om dina ändringar på vårt slut
hade jag från start tackat nej
till rollen som din blivande clown

Nu är jag min egen manusförfattare och regissör
i en enmansteater




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 1148 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2006-02-23 00:17



Bookmark and Share


  Anna*
Du är superskicklig på att skriva! Stående ovationer!
2010-08-17

    ej medlem längre
Wow, så ypperligt och målande
beskrivet, ja jag tolkar iaf
denna text om att bli dumpad,
alla känslor som väller fram,
all bitterhet, känslan av att bli
tillintetgjord, lurad, lämnad,
väldigt väldigt bra
2008-10-05

  Lady_A
Mm, om man hade slutet från början... Träffsäkert! Jag älskar hur du skriver!
2007-02-12

  Tove Meyer VIP
haha härligt skickligt skrivet. heja på dig!
2006-07-28

  Martina_T
Smart skrivet, bra vändning. Ja, tänk om det var så enkelt att man kunde säga upp en prenumeration bara!
/Martina
2006-06-11

  The Stargazer
Dina dikter är så himla smarta och välskrivna, fulla av intressanta liknelser och alltid lika läsvärda. Beundransvärt!
2006-03-16

  Peter Stjerngrim VIP
Den här var verkligen någonting som förmedlar en uppriktighet som berör och når fram och väcker en massa tankar och funderingar till liv ...

Gillar denna text!
2006-02-24

  swimsus@gmail.com
Så otroligt träffsäkert och smart konstruerat!!
"Kvar med det gamla manuset,
försökte anpassa mig, följa med i handlingen"
Jag ser det framför mig och med visualiserade handlingar så
beskriver du din känsla så fantastiskt bra!!
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker