Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan

Idag har jag bestämt
mött lyckan
Lysande ögon
svettig och blossande röd
med smala åttaårsarmar
sträckta mot skyn
Matchen var förstås
redan förlorad
men det var
hans första mål
Lyckan



www.akeheed.se

 




Fri vers (Fri form) av Åke Heed VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-03 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Heed
Åke Heed VIP