Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Danskdödaren



inte visste jag att den fanns
statyn över krigen med Danmark
där har jag bott i tio år
utan att se
utan att veta
det är så mycket jag inte vet
kanske tur det
men jag vill veta mer
förstå sammanhangen
förstå historien
så varje dag är en gåva
en möjlighet
att förstå
veta
upptäcka




Fri vers av Christine Sabel
Läst 467 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-04 07:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Och så finns det dom som inte tycker att historia är något att ha...men jag tror det behövs..
2013-03-04

  anits VIP
Så bra och tänkvärt skaldat
det finns nog mycket som vi
inte vet något om, som vi
gärna försöka ta reda på
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel